"My SwEeT HeArT MuHaMmAd DaNiAL AmIrUL & MuHaMmAd DaRwIsH AkMaL"

By: nissa nassa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA HAJI

 
 
 
View all 5 photos...






Wednesday, 11-Jun-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
Blk Penang...kenduri!!

 
 
 
View all 7 photos...


Dekat latabayu..Kedah..

Kota lama penang...

Kota lama penang....


Tuesday, 27-May-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
Happy 3rd B'day Abang!!

 
 
 
View all 6 photos...
Happy b'day syg.....abg dah makin besar...dah 3 thn dah....tp syg sangat2..mama tak dpt buat mcm yg mama impikan....sblm ni abg selalu ckp kat mama..nak kek ultraman...dan mama pun memang plan nak buat camtu dan nak buat kelainan skit nak buat kek no 3...tp nampaknye tak tercapai..susah benar nak cari org yg buat kek no 3 dekat2 area bangi ni..yg ada jauh benar..nak kena pos2 plak...
sekali jumpa sorang akka ni dia kata bleh buat..tp last2 dia ckp tak bleh plak..sbb dia jumpa acuan no 3 yg kecik...katanye tak berbaloi le nka buat kecik benar..leh mkn baper org je..so last minute mama terpaksa le tukar plan..so just buat kek 4 segi yg ada gambar ultraman ngan raksasa mcm abg minta...kurang2 nye ada juga gambar ultraman tu....tp bila tiba tarikh yg ditunggu2...semua jd kelam kabut kamera abah lupa buat blk...tinggal kat opis...pastu dgn abg nye plak...tdo mlm tu sampai ekna kejut suh potong kek...ptg tu dia memang dah tak sabar2 dah nka potong..tp abah suh tunggu mlm plak nak buat masak2 kat umah plak..apa lg..sampai tertido le tuan punye bdn menunggu mlm....disebabkan ngantuk lg..mood nye mula le jd tak ok...nak tiup lilin pun takde mood tak mcm biasa..time b'day org dia yg beriya nka tiup..time b'day dia..mood tak ok le plak....kesian anak mama...semua plan tak seperti yg dibayangkan...dah ler gambar pun tak bleh nak ambik..frust btol mama....ada skit ambik pakai kamera handset pak ngah nye..tp tu le...camne nak save tu...mama mintak maaf ye abg..mama janji next b'day abg nanti...mama akan pastikan semua berjalan lancar...
mama mintak maaf byk2 ye sayangggggg......ni gambar lepas b'day abg....abg ngan adik pakai baju hadiah b'day yg mak lang ida nye kasi....adik pun dpt hadiah sama tu...hehehe....




Monday, 26-May-2008 15:18 Email | Share | | Bookmark
Push car utk adik!!

 
 
 
View all 6 photos...



Thursday, 6-Mar-2008 09:33 Email | Share | | Bookmark
testing

 
 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net